In de winter naar Wildlands

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

WildNights
Ga in de kerstvakantie overdag op expeditie in WILDLANDS en stap ’s avonds in de prachtige mystieke werelden van WildNights vol onverwachte ontmoetingen! Vaar over de Rimbula River in het schemer van de avond, klauter in het donker door de jungle en warm jezelf bij het kampvuur. Omring jezelf met sprookjesachtige verlichting en breng een bezoek aan het sfeervolle openluchtrestaurant met verschillende foodtrucks. WildNights is van 22 december t/m 7 januari 2018 van 17:00 tot 21:00 uur, m.u.v. 25 en 31 december en 1 januari.

WILDLANDS: een werelds avontuur!

Met korting op avontuur in WILDLANDS
Als lid van Univé krijg je dit najaar 25% korting op de entreeprijs van WILDLANDS inclusief een heerlijke kop soep. De actie loopt t/m 7 januari 2018. Tijdens de WildNights-dagen is dit arrangement geldig voor zowel de dag als de avond (de avond is inclusief). Ga naar www.wildlands.nl/univeren, voer je unieke univeercode in en koop je entreetickets inclusief een kop soep voor slechts € 25,50. (kinderen: €23,00 en 65+: €23,50)