Kom speuren naar reeën op de Hollandse Heuvelrug

Je hoeft niet naar Afrika om wilde dieren te zien. Ook in Nederland kun je speuren naar wild tijdens de Grote Vijf safari’s van Staatsbosbeheer. Ga samen met de boswachter van op zoek naar reeën, zwijnen, bevers, edelherten of zeehonden.

Kom speuren naar reeën op de Sallandse Heuvelrug
Bij aankomst staat bij het restaurant Buitengewoon Lekker in het buitencentrum een maaltijd voor je klaar: huisgemaakte soep en broodjes met kaas en vlees. Na het eten deelt de boswachter van Staatsbosbeheer verrekijkers uit, en stap je in een van de landrovers om op zoek te gaan naar reeën. Onderweg vertelt hij je via de walkietalkie hoe je reeënsporen in het veld kunt herkennen en waarschuwt hij als er reeën in het vizier zijn. Onderweg maken we tussenstops voor een kleine wandeling, om de sporen beter te bekijken.

De tocht eindigt weer bij het buitencentrum, waar een kop thee of koffie voor je klaar staat. Natuurlijk krijgt elke deelnemer van de boswachter een stoer Grote Vijf paspoort met een stempel van een pootafdruk van een ree.

Op safari met 40% korting
Als lid van Univé met 3 Univeren krijg je 40% korting op de entreeprijs voor onderstaande Grote Vijf Safari's:

Drents Friese Wold ree Land Rover safari
Sallandse Heuvelrug ree Land Rover safari 
Almeerderhout ree Land Rover safari
Almeerderhout bever 10 persoons kano safari
Oostvaardersplassen edelhert ecokar safari 
Veluwe wild zwijn Land Rover safari
Horsterwold bever 2 persoons kano safari
 

Je Univerencode is de kortingscode. Deze kun je toevoegen in je winkelmandje. Kijk voor beschikbaarheid en informatie op www.staatsbosbeheer.nl/grotevijf Let op: sommige safari's zijn zeer snel volgeboekt.