Kom speuren naar het wilde zwijn op de Veluwe

Je hoeft niet naar Afrika om wilde dieren te zien. Ook in Nederland kun je speuren naar wild tijdens de Grote Vijf safari’s van Staatsbosbeheer. Ga samen met de boswachter van op zoek naar reeën, zwijnen, bevers, edelherten of zeehonden.

Speuren naar het wilde zwijn op de Veluwe
Op zoek naar zoelen, wissels, keutels en wroetsporen. Wat dat zijn? Dat hoor je van de boswachter. Hij leert je al deze herkenningstekens zien. De kans is groot dat je een échte wilde zwijnenfamilie tegenkomt. Je wordt ontvangen door de boswachter met koffie/thee/limo en iets lekkers. Daarna stap je in de terreinauto voor een safaritocht door het Vierhouterbos.en kom je op plekken waar je anders nooit komt. Afhankelijk van de starttijd staat voor of na de tocht een stoere maaltijd met huisgemaakte soep, bruine boterhammen met kaas en vlees voor je klaar. Natuurlijk krijgt elke deelnemer van de boswachter een Grote Vijf paspoort met een stempel van een pootafdruk van het wild zwijn.

Op safari met 50% korting
Als lid van Univé met 4 Univeren krijg je 50% korting op de entreeprijs voor onderstaande Grote Vijf Safari's:

Drents Friese Wold ree Land Rover safari
Sallandse Heuvelrug ree Land Rover safari 
Almeerderhout ree Land Rover safari
Almeerderhout bever 10 persoons kano safari
Oostvaardersplassen edelhert ecokar safari 
Veluwe wild zwijn Land Rover safari
Horsterwold bever 2 persoons kano safari
 

Je Univerencode is de kortingscode. Deze kun je toevoegen in je winkelmandje. Kijk voor beschikbaarheid en informatie op www.staatsbosbeheer.nl/grotevijf Let op: sommige safari's zijn zeer snel volgeboekt.